De dagen worden korter en we mogen stilaan beginnen denken aan de eindejaarsfeesten. Voor vele mensen begint dan ook de zoektocht naar een geschikt cadeau of een passende wijn bij het feest-menu. Voor deze gelegenheid biedt BBH vast en zeker een oplossing waarmee u onze vereniging ook nog eens kan steunen!

Bij onze sponsor Wijnhuis Verlinden vindt u een schitterende selectie wijnen. Iedereen vindt er vast en zeker zijn voorkeur. Wit, rood, rosé, parelend, … . Ze hebben het allemaal! U kan ook verschillende proefpakketten bestellen.

Door wijn bij Wijnhuis Verlinden te bestellen kan je ook BBH steunen! Steun die wij in deze tijden goed kunnen gebruiken. Bestellen kan via de webshop www.wijnhuisverlinden.be. Per bestelling van minimum 6 flessen krijgt BBH een deeltje als sponsoring. Vergeet dus zeker niet op het bestelformulier bij opmerkingen “Steun Brass Band Heist” te vermelden. 

Deel onze actie met vrienden, buren, … of stuur deze mail door naar je collega’s. Als de bestelling voor een bedrijf is, kan Wijnhuis Verlinden voor een factuur zorgen.

Als vaste partner van Wijnhuis Verlinden loopt deze actie gans het jaar door. Heb je dus wijn nodig? Aarzel dan niet en koop via de webshop en steun rechtstreeks onze vereniging.

De wijn wordt bij u thuis geleverd in regio Heist op den Berg. Daarbuiten kost levering 7,50 euro. Maar vanaf 150 euro is levering weer gratis. Ons bestuurslid Marc De Raet stelt voor om van zijn thuis een afhaalpunt te maken. Dus als je buiten de regio voor gratis levering valt, mag je zijn adres (Schransstraat 1D, Hallaar) opgeven om te leveren en daar de wijn dan komen ophalen.

Alvast bedankt voor uw steun.

Brass Band Heist